• MET JE TEAM KAMPIOEN WORDEN?

    Volg één van onze sessies waarbij je competitief gaat trainen op techniek, lezen en feel!

    Ik wil meer weten!

Meer scorend vermogen op de greens

Met mijn ervaring op tour leer ik je een persoonlijk systeem rondom jouw putten aan. Het voorkomen van 3 putts, het maken van veel korte putts en vervolgens die ‘birdie range’ afstanden. Een combinatie van greenlezen, vertrekrichting en snelheid maken jouw succesvol op elke green.

Individuele leerdoelen

Elke speler ontvangt persoonlijke leerdoelen. Competitief gaan we deze trainen.

Greenlezen

Een goede putt begint met een goede ”read”. Lezen is een belangrijk onderdeel van onze sessie(s).

Teambuilding

Een teamuitje putten. Leerzaam en tevens een leuke trainingsstage in het Brabantse, of op locatie.

Rob is meester in het doorzien; in zijn coaching wordt alles meegenomen. Hij kijkt naar de mens zelf: wie ben je, hoe denk je en het belangrijkste: hoe kun je het beste gecoacht worden? Vervolgens wordt het proces bekeken: hoe benader/ speel je ieder schot (in de breedste zin van het woord). Tot slot komt ook het materiaal aan bod: helpt het materiaal jou in het bereiken van je doel? Kortom, de coaching van Rob is next-level. Snel, zeer doortastend en bovendien zeer effectief. Fijn is ook de mygolfpro app, die ervoor zorgt dat je de verkregen coaching altijd paraat hebt. Wij raden een ieder aan af te reizen naar het mooie Asten voor een coachingsessie!

2 UURS SESSIE

De drie pijlers van goed putten lopen als rode draad door deze sessie heen. Techniek waardoor de bal beter op lijn vertrekt. Oefeningen om de snelheid te controleren en natuurlijk het lezen van de green.
Alles wordt getraind in een competitieve setting met uitdagende drills.

Invulling van het programma gaat altijd in overleg met de captain of TC. Een programma op maat, zowel invulling als tijdsduur.

4 UURS SESSIE

Dit programma heeft een meer individueel karakter waarbij de groep wordt opgedeeld. We werken aan persoonlijke leerdoelen in de studio, per individu. Gezamenlijk met het team werken we aan greenlezen, distance control en scorend vermogen. Elke speler krijgt de persoonlijke leerdoelen in de ‘Mygolfpro’ app meer naar huis.

Invulling van het programma gaat altijd in overleg met de captain of TC. Een programma op maat, zowel invulling als tijdsduur.

250 euro

500 euro

Voorbeeld van hoe ik te werk ga tijdens het inspreken van jouw leerdoel. Deze film is persoonlijk en wordt opgeslagen in jouw app. Op deze manier kun je de les altijd eens terugkijken en teruglezen in bullet points. Tevens schrijf ik drills en tests waardoor het trainingsplan compleet is.