• MET JE TEAM KAMPIOEN WORDEN?

    Volg één van onze sessies waarbij je competitief gaat trainen op techniek, lezen en feel!

    Ik wil meer weten!

Meer scorend vermogen op de greens

Met mijn ervaring op tour leer ik je een persoonlijk systeem rondom jouw putten aan. Het voorkomen van 3 putts, het maken van veel korte putts en vervolgens die ‘birdie range’ afstanden. Een combinatie van greenlezen, vertrekrichting en snelheid maken jouw succesvol op elke green.

Individuele leerdoelen

Elke speler ontvangt persoonlijke leerdoelen. Competitief gaan we deze trainen.

Greenlezen

Een goede putt begint met een goede ”read”. Lezen is een belangrijk onderdeel van onze sessie(s).

Teambuilding

Een teamuitje putten. Leerzaam en tevens een leuke trainingsstage in het Brabantse, of op locatie.

2 UURS SESSIE

De drie pijlers van goed putten lopen als rode draad door deze sessie heen. Techniek waardoor de bal beter op lijn vertrekt. Oefeningen om de snelheid te controleren en natuurlijk het lezen van de green.
Alles wordt getraind in een competitieve setting met uitdagende drills.

Invulling van het programma gaat altijd in overleg met de captain of TC. Een programma op maat, zowel invulling als tijdsduur.

5 UURS SESSIE

Dit programma heeft een meer individueel karakter waarbij de groep wordt opgedeeld. We werken aan persoonlijke leerdoelen in de studio, per individu. Gezamenlijk met het team werken we aan greenlezen, distance control en scorend vermogen. Elke speler krijgt de persoonlijke leerdoelen in de ‘Mygolfpro’ app meer naar huis.

Invulling van het programma gaat altijd in overleg met de captain of TC. Een programma op maat, zowel invulling als tijdsduur.

200 euro

500 euro