Ontdek elke lijn op de green met deze cursus

Upgrade je greenlezen: vrijdag 20 september van 09.30 - 16.30

Voel jij je gefrustreerd omdat je goede putts slaat, maar te weinig ballen in de hole ziet belanden? Misschien merk je dat je snelheid niet optimaal is of dat je moeite hebt met het lezen van de juiste lijn. Het gevoel hebben dat je potentieel niet volledig benut wordt?

Of sta je voor een uitdaging op de greens wanneer er te veel break in de lijnen zit? Zie je de lijnen niet helder of worstel je om ze correct te spelen? Herken je jezelf in deze frustraties? Wij begrijpen dat en zijn hier om je te helpen je vaardigheden te verbeteren.

Ontdek alles wat je moet weten over je putting en greenlezen tijdens onze exclusieve cursus! Een dag vol intensieve coaching, waarin Mikel Vos (oa coach van Darius van Driel) en Rob Mouwen ( oa coach van Joost Luiten) hun expertises bundelen om jouw putting naar een hoger niveau te tillen. Verrijk je vaardigheden en ontwikkel een sterke connectie met je putter. Dit is de kans om jezelf te verbeteren en te genieten van een dag vol leerzame momenten en plezier. Schrijf je nu in en bereid je voor op een golfervaring die je puttspel zal transformeren.

Aimpoint Express: Leer de green niet alleen lezen, maar vooral voelen!

Putting Stroke Analyse: Ontvang een grondige analyse van je putting stroke op zowel een vlakke green als een green met break. Ontdek mogelijke valkuilen.

Snelheidsoptimalisatie: Verbeter je snelheidscontrole op greens met break door middel van specifieke vaardigheidsoefeningen.

Praktijk op de PAR3 Baan: Zet je nieuwe vaardigheden in de praktijk tijdens een ronde van 9 holes op onze PAR3-baan.

Een volledig verzorgde dag met ontvangst, lunch en borrelplank. Doe jij mee? vrijdag 20 september van 09.30 - 16.30

Opzet van de cursus.

0900-0930 ontvangst.

0930-1130 Mikel aimpoint express / Rob SAM metingen (SAM-Skills)

1230-1330 Lunch

12330-1430 Mikel aimpoint express / Rob SAM metingen

1430-1600 PAR3 baan

1600 Borrel

Kostprijs 350 pp