Ik werk inmiddels al een aantal jaren samen met Rob, onder andere met mijn competitieteam. Zijn lessen hebben bijgedragen aan het feit dat putten nu mijn sterkste onderdeel van mijn spel is.

De coaching

Het coaching pakket bestaat uit drie doelgerichte sessies, afgestemd op individuele of duo-deelname. Voor een individu beslaan de sessies elk 1.5 uur, terwijl bij deelname van twee personen een tijdsduur van 2 uur per sessie wordt gehanteerd.

Dit uitgebreide pakket omvat een grondige screening, waarbij we het complete traject van het puttingproces doorlopen. We behandelen twee systemen van greenlezen: het aimpoint express-systeem en een meer traditioneel systeem. Een belangrijk aspect van deze sessies is het trainen van de vaardigheden om je greenlezen effectief te verbeteren, een cruciaal aspect dat het verschil maakt voor tourspelers.

We duiken dieper in jouw persoonlijke routine rondom een putt en zoeken naar jouw 'gap', datgene wat jou onderscheidt. Het doel is om de reeds beheerste technische aspecten van het putten effectief aan te sturen, vooral onder druk.

Bij elke sessie blijf ik de techniek monitoren aan de hand van data en beelden, en ontvang je een nieuw gepersonaliseerd trainingsprogramma om verder te oefenen. Ik raad aan om tussen de sessies tijd vrij te maken voor individuele trainingen. Zorg voor minimaal een maand tussen elke sessie om de geleerde vaardigheden te verankeren.

De kosten voor individuele deelname aan dit coaching pakket bedragen €517,50 euro. Als tweetal zijn de kosten per persoon €345.

Ben je klaar voor jouw next step in putting?

Met vriendelijke groet,

Rob