Rob is meester in het doorzien; in zijn coaching wordt alles meegenomen. Hij kijkt naar de mens zelf: wie ben je, hoe denk je en het belangrijkste: hoe kun je het beste gecoacht worden? Vervolgens wordt het proces bekeken: hoe benader/ speel je ieder schot (in de breedste zin van het woord). Tot slot komt ook het materiaal aan bod: helpt het materiaal jou in het bereiken van je doel? Kortom, de coaching van Rob is next-level. Snel, zeer doortastend en bovendien zeer effectief. Wij raden een ieder aan af te reizen naar het mooie Asten voor een coachingsessie!

Screening

De screening is een eenmalige sessie aan om jouw puttingstroke te werken, met de mogelijkheid tot individuele of duo-screenings. Voor een individuele sessie raad ik een tijdsbestek van 90 minuten aan, terwijl voor duo's 120 minuten wordt aanbevolen. Mocht een aanpassing in de tijdsduur gewenst zijn, kunnen we dit uiteraard bespreken. Bij deelname van drie personen, laat me dat alsjeblieft vooraf weten zodat ik me goed kan voorbereiden.

Onze sessie begint met een inspeelroutine en een test buiten. Vervolgens verplaatsen we naar binnen voor metingen met behulp van data en video-opnames. Op basis van jouw specifieke wensen en mijn bevindingen stel ik een plan van aanpak op, inclusief technische leerdoelen en bijbehorende oefeningen.

Indien nodig of gewenst, passen we de putter aan. Ik kan aanpassingen maken in loft, lie, lengte, grip en gewicht. Ook bestaat de mogelijkheid tot aanschaf van een nieuwe putter tegen een aantrekkelijke korting.

Daarna concentreren we ons op het trainen van de leerdoelen met specifieke oefeningen en drills. Bij slecht weer vindt het volledige programma plaats in mijn goed uitgeruste indoor studio.

Je ontvangt een gedocumenteerde samenvatting van de les via Google Drive en/of film. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het onthouden van de instructies; ik zorg voor overzichtelijke notities.

De kosten voor individuele deelname bedragen €172,50. Bij deelname als duo bedragen de kosten per persoon €115 voor een sessie van twee uur.

Ik kijk ernaar uit om samen aan jouw putting te werken.

Met vriendelijke groet,

Rob