Sinds 2015 werk ik met Rob aan het putten. Dankzij deze sessies heb ik vertrouwen gekregen op en rond de green en sta ik met een goed gevoel te putten.

Competitie teams / groepen

Beste Captain / Technische Commissie,

Ik nodig je uit voor een professionele putt-trainingssessie, waar plezier, competitieve training en het verfijnen van ieders putting-vaardigheden centraal staan. Mijn doel is om het aantal putts op de green te verminderen en de slagvaardigheid te vergroten.

Voorafgaand aan de training wil ik graag met je in contact komen om het volgende te bespreken:
- Duur van de training
- Verwachtingen van jullie als team / groep
- Aantal deelnemers
- Eventuele aanvullende opties zoals 9 holes spelen, lunch of diner.

Twee veelgevolgde programma's zijn:

1. **Sessie van twee uur:** Een grondige verkenning van de drie essentiële pijlers van goed putten. Dit omvat uitdagende en competitieve drills, evenals technische leerdoelen. Kosten: €300.

2. **Sessie van vijf uur:** Een uitgebreide behandeling van alle aspecten van het putten, met een individuele aanpak ondersteund door gegevens en beelden. Elke speler krijgt een persoonlijk plan. De sessie omvat tevens teamgerichte activiteiten in de moderne studio, ondersteund door beelden, visualisaties, games en wedstrijden. Kosten: €750.

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie een competitieve en educatieve sessie te organiseren. Laat me weten welk programma het beste bij je past, of, we maken een programma op maat.

Rob.