Vind het wel leuk om je even een update te geven over mijn putter. Inmiddels heb ik een meerdere rondes gespeelt (9 en 18 holes) en het putten gaat geweldig! Zelden nog een 3 putt, handicap is inmiddels al gedaald naar 27, dus top! Dus echt een compliment aan jou en je tips, het gaat echt fantastisch en de putter is heerlijk!

De fitting

Het is essentieel om een putter te hebben die goed bij je past en die samenwerkt met de natuurlijke beweging en techniek van jou. Een goede putter fitting maakt het verschil in het verbeteren van je stroke.

Doel van de fitting is het aanpassen van de putter aan jouw individuele speelstijl en techniek. EN, daarbij ook aanpassingen te maken aan je set-up en beweging(en) om een functionele en scorende putting stroke te creëren. Fitten is dus niet alleen de putter aanpassen, maar ook spelers coachen. Overigens, mocht je niets over je techniek willen horen, geadviseerd willen hebben, geen probleem.

Merken zoals Scotty Cameron, Odyssey, Ping en Cobra, zijn bekende en populaire merken op het gebied van golfputters. Deze merken zijn daarom aanwezig in de studio. Heb je interesse in een bepaald model, meld het me vooraf. Bij aanschaf van een nieuwe putter ontvang je 15% korting. 

Voor een fitting coaching sessie boek je een uur. Kosten bedragen 90.