Rob Mouwen is een zeer serieuze golf pro, die gespecialiseerd is in putting technieken. Hij geeft heel duidelijk les met praktische adviezen en goede oefeningen.

Een sessie waarbij alle aspecten van het putten behandeld worden. Natuurlijk ontvang je alle data, oefeningen en leerdoelen digitaal thuis. Vervolgens is het oefenen aan jou en zul je een betere speler worden op de green.

Graag ontvang ik je een 1/2 uur vooraf aan de sessie. Onder genot van een drankje en appelgebak maken we kennis en leg ik het programma uit. Stipt op tijd starten we met ons programma:

Half day: een sessie van drie uur waarbij de volgende zaken aan bod komen. Individuele meting, greenlezen, snelheids drills, korte putts en uiteraard een technisch plaatje. Maximaal vier cursisten. Kosten pp 150 inclusief aandenken.

Full day: een volledig verzorgde dag van 5 uur training. Ontvangst, lunch en borrelgarnituur om nog na te genieten. Tijdens dit programma behandelen we bovenstaande aspecten en gaan nog dieper op de materie in. Denk daarbij aan individuele routines, veel uitdagende drills in een setting van maximaal 6 personen. En, natuurlijk passen we dit allemaal toe op onze 9 holes PAR3 baan. Kosten 299 inclusief aandenken.

De geplande data staan op mijn HOME PAGE. Bovenaan de pagina.