De Weg naar Professioneel Putten

Als putting coach begrijp ik de dromen van talentvolle jeugdspelers om de top van de golfwereld te bereiken. Daarom heb ik dit programma voor putten opgezet om hen te begeleiden op hun pad naar succes.

Goed putten is essentieel. Met behulp van een effectief systeem dat is afgestemd op individuele behoeften, help ik spelers om hun volledige potentieel te bereiken.

Wat je kunt verwachten:

Dit programma is bedoeld voor gemotiveerde jeugdspelers die bereid zijn hard te werken en hun golfspel naar een hoger niveau willen tillen.

Met een focus op putten, een cruciaal aspect van golf, help ik spelers om uit te blinken. We ontwikkelen sterke technieken, gericht op het individu, die spelers in staat stellen om onder druk te presteren. Immers, geen speler is hetzelfde. Green reading staat centraal in veel van mijn sessies.

Mijn aanpak omvat zowel individuele coachingssessies als groepstrainingen, waardoor spelers profiteren van persoonlijke aandacht en samenwerking met andere getalenteerde golfers. Bovendien biedt dit de kans om te trainen in een competitieve omgeving.

Wat Mijn Programma Uniek Maakt:

Deskundige Coaching: Met meer dan 15 jaar ervaring als gespecialiseerde putting coach, werk ik actief samen met tourspelers, NGF-spelers en top amateurs.

Geavanceerde studio: Ik maak gebruik van geavanceerde technologie om het putten te analyseren en te perfectioneren. Spelers krijgen goede inzichten in wat ze waarom doen. Na een intensieve training binnen passen we het toe in de praktijk buiten. 

Individuele Aanpak: Elke samenwerking kan aangepast worden aan jouw specifieke behoeften. Sommige spelers geven de voorkeur aan maandelijkse sessies, terwijl anderen wellicht af en toe een vertrouwensboost nodig hebben in de vorm van halfjaarlijkse check-ups. Ik begrijp dat geen twee spelers dezelfde zijn, dus er is geen one-size-fits-all programma. Daarom raad ik aan om vooraf contact met mij op te nemen, zodat we jouw wensen kunnen bespreken en een plan op maat kunnen maken.

Mijn meest gevolgde programma:

  • drie sessies van elk 2 uur. Uitzetten van de leerdoelen richting het seizoen / opbouw van je systeem rondom het green lezen / trainen van de juiste routines, jouw ‘target awareness’ en trainen onder druk.
  • Een gezamenlijke sessie van twee uur met mede cursisten. Daarin trainen we competitief, onder druk en leren daarmee omgaan.
  • Kosten totaal 730