• PUTTEN ALS EEN TOURSPELER

    Aantoonbaar minder slagen op de green. Ook voor u!

    Ik wil meer weten!

Boek nu een sessie bij de puttcoach van Joost Luiten

Kent u de uitdrukking 'swing for show, putt for dough'? Waarschijnlijk wel. Prospelers weten dat een swing er imposant uit kan zien en dat lengte maken belangrijk is en net zo belangrijk als goed putten. Putten droeg in 2022 voor 35% bij aan het winnen van wedstrijden op de tour. En aangezien tourspelers beter putten dan u en ik, is het effect bij recreatiespelers nog groter.

Maak je 3 putts?

Een combi van techniek, routine en trainen helpen je hiervan af.

Moeite met korte putts?

Vind jouw persoonlijke set-up om perfect op te lijnen.

Lees je wel goed?

Een bewezen systeem van greenlezen helpt jou hierbij.

Screening

Volledige analyse van uw putting

Bal-, clubdata en beelden

Persoonlijk plan van aanpak met gefitte putter

Met deze screening wordt uw putten van A-Z geanalyseerd. Wat kan beter? Met leerdoelen, oefeningen en gerichte spelvormen gaat u zeker beter putten. Een persoonlijke video ondersteunt de les! De meest ideale leersetting zijn 1 of 2 personen. Besluit u met meerdere te komen, geen probleem. Ook daarvoor bied ik een passend programma.

1 persoon    | 90 minuten | 172,50

2 personen | 120 minuten | 115 pp

Coaching | Pakket

Opbouw zoals bij de screening

2 Systemen greenlezen

Opbouw van een persoonlijke routine

Richting, snelheid en lezen zijn de drie pijlers van goed putten. Tijdens deze coaching module werken we aan deze aspecten. Diepgaande analyses met de balltracker & platform zorgen dat je elk detail gaat beheersen. Putten naar perfectie!

1 persoon    | 3 x 90 minuten   | 499

2 personen | 3 x 120 minuten | 345 pp

Competitie teams

Persoonlijke analyse met video

Samen competitief trainen

Tot en met 6 personen

Voorbereiding op de competitie! Train met je team in een competitieve setting. Een afwisseling van techniek, greenlezen, competitief trainen en het voorkomen van 3 putts staan centraal. De sessie gaat tot en met groepen van 8 personen. De les duurt minimaal 2 uur, of langer als de wens daar is. Voor meer informatie zie DEZE link.

Tarief 175 p/uur

Een impressie hoe een teamtraining verloopt binnen mijn Academy. Op een moderne manier gefilmd en gemonteerd via @swingwithjana op Instagram.

Masterclass Full day

Een volledig verzorgde dag putten. In een groep van maximaal 6 cursisten ga je een dag putten. Intensief? Dankzij een gezonde mix van theorie, techniek, greenlezen, analyse van je stroke, leuke wedstrijdvormen en 9 holes op de PAR3 baan valt dat alles mee. Alle informatie volgt uiteraard in een samenvatting, samen met een persoonlijk ingesproken video met drills.

De dag is volledig verzorgd. Ontvangst met koffie&gebak, volledige lunch, een aandenken en uiteraard een borrelplank achteraf. (drankjes tijdens borrel zijn voor eigen rekening want tja, Brabantse gezelligheid kent geen tijd).

Kosten 299

  • Vrijdag 15 september. We starten om 10.00 met de les, ontvangst om 09.30 uur.

Masterclass Half day

Mocht er geen geschikte dag of tijd tussen staan. Meld het me. Dan organiseer ik wat.

Hierin bied ik twee sessies aan. Elke sessie duurt 3 uur en start met een briefing met koffie en gebak vooraf aan de sessie. Zorg dus dat je 30 minuten voor aanvang aanwezig bent zodat ik het programma met jullie kan doornemen.
Kosten voor het programma all in bedragen 150 pp. De groep zal maximaal uit 4 personen bestaan.

Sessie 1:

  • Zaterdag 8 juli van 14.00-17.00. VOL
  • Zaterdag 2 september van 14.00-17.00.

We bouwen de techniek op met een algemeen technisch plaatje. Denk daarbij aan de fundamenten zoals grip, houding, balpositie en beweging. Met de Trackman maak ik vervolgens een persoonlijke analyse van je beweging, inclusief data.
Greenlezen, het voorkomen van 3 putts en het succesvol uitholen van korte putts zijn de overige thema's.

Sessie 2: Als opvolging op sessie 1. Maar, deze sessie kun je ook volgen zonder sessie gevolgd te hebben. Dit is een sterk technische sessie met veel aandacht voor greenlezen.

  • Nieuwe datum volgt

Elke speler volgt een individuele 0 meting op de SAM puttlab, inclusief meting op putts met break. Een diepgaande analyse. Vervolgens gaan we werken op je uitvoering bij putts met break (daar waar je het verschil maakt). Skills games en trainen in de zone van 1.5m tm 3m vullen de training aan.

Aanmelden kan via de button onder aan dit bericht. Of je schrijft je direct in via mijn digitale agenda.

Instagram

Met regelmaat plaats ik updates op Instagram. Trainingen, mooie plaatjes, tips en uiteraard een stukje Spanje! Volg me via dit medium.

Ik werk inmiddels al een aantal jaren samen met Rob, onder andere met mijn competitieteam. Zijn lessen hebben bijgedragen aan het feit dat putten nu mijn sterkste onderdeel van mijn spel is.

Sinds 2015 werk ik met Rob aan het putten. Dankzij deze sessies heb ik vertrouwen gekregen op en rond de green en sta ik met een goed gevoel te putten.

Ik vind het een meerwaarde dat ik een putter koop bij een putting coach. Rob geeft je advies aan de hand van objectieve metingen.

Rob Mouwen is een zeer serieuze golf pro, die gespecialiseerd is in putting technieken. Hij geeft heel duidelijk les met praktische adviezen en goede oefeningen.

Enkele jaren geleden ben ik met Rob beginnen samenwerken. Sindsdien hebben mijn aantal slagen per ronde een duik naar beneden genomen. Bovendien sta ik nu met veel vertrouwen te putten, wetende dat de bal gaat vallen.