’’Bedenk dat er duizenden Nederlanders zijn die graag willen golfen. Met bewijs dat je langer en gezonder leeft, beweeg je jezelf voort in een prachtige omgeving. Na de ronde is er een mooi excuus om te genieten van een goed glas wijn of koud biertje. En het mooiste van alles, 4 uur ontsnappen uit de alledaagse drukte. Waarom golft niet iedereen?’’.

Inmiddels zijn we van start gegaan met ons jaarplan. Bij interesse kunt u altijd even contact opnemen met Rob. Bij voldoende aanmeldingen starten we weer een nieuwe groep.

En hoe fijn zou het zijn als je dan allemaal prachtige ballen slaat? Met ons ‘2020 programma’ gaat dat gebeuren. Een jaar lang golfles voor maar 25 p/maand. Dit alles gecombineerd met een 9 holes midzomer avondtoernooi is dit iets wat je niet wilt missen.
NIEUW dit jaar is het gebruik van onze app. Deze app is voor u gratis down te loaden en gebruiken. Daarin slaan we uw leerdoelen op, inclusief oefenstof. Er staan tal van video instructies in die u kunt terugkijken. Het leerplan dat we gaan volgen staat klaar in de app! Persoonlijk, gericht en professioneel.

  • 20 lessen van een uur, verdeeld over een jaar (met uitzondering van de maanden juli en augustus).
  • Groepen met maximaal 5 medecursisten.
  • 3 prive lessen van elk 25 minuten. Met deze één op één lessen zet de leraar gerichte leerdoelen uit.
  • Komt het een keer niet uit? Dan stuur je iemand anders of kunt de les inhalen in een andere groep, mocht er plek zijn.
  • Midsummer gezelligheidstoernooi. Datum 13 juni om 16.00 uur.
  • Dankzij onze app ”mygolfpro” heeft u uw eigen persoonlijke leerdoelen en drills altijd bij de hand. En de app is onze handleiding tijdens het jaar. Lessen kunnen letterlijk ”nagekeken” worden in de app.