Ons jaarprogramma 2019.2 zal worden verzorgd in de maanden april, mei, juni en eerste week juli. Samen in een groep van maximaal 6 personen volgt u een leuke cursus golf. Uiteraard behandelen we alle technieken van het golf, inclusief het spelen op de baan. Doet u mee?

10 lessen van een uur

3x een 1/2 uur privéles

Kunt u een keer niet, dan mag u iemand anders sturen

Kosten 175

’’Bedenk dat er duizenden Nederlanders zijn die graag willen golfen. Met bewijs dat je langer en gezonder leeft, beweeg je jezelf voort in een prachtige omgeving. Na de ronde is er een mooi excuus om te genieten van een goed glas wijn of koud biertje. En het mooiste van alles, 4 uur ontsnappen uit de alledaagse drukte. Waarom golft niet iedereen?’’.

En hoe fijn zou het zijn als je dan allemaal prachtige ballen slaat? Met ons ‘2019 programma’ gaat dat gebeuren. Een jaar lang golfles voor maar 25 p/maand. Dit alles gecombineerd met een 9 holes midzomer avondtoernooi is dit iets wat je niet wilt missen.

  • 20 lessen van een uur, verdeeld over een jaar (met uitzondering van de maanden juli en augustus).
  • Groepen met maximaal 5 medecursisten.
  • 3 prive lessen van elk 25 minuten. Met deze een op een lessen zet de leraar gerichte leerdoelen uit.
  • Komt het een keer niet uit? Dan stuur je iemand anders of kunt de les inhalen in een andere groep, mocht er plek zijn.
  • De cursus is alleen bedoeld voor golfers met een baanpermissie op de grote baan. Starters volgen een van onze andere uitdagende cursussen.

Aanmelden kan via de aanmeld knop.