’’Bedenk dat er duizenden Nederlanders zijn die graag willen golfen. Met bewijs dat je langer en gezonder leeft, beweeg je jezelf voort in een prachtige omgeving. Na de ronde is er een mooi excuus om te genieten van een goed glas wijn of koud biertje. En het mooiste van alles, 4 uur ontsnappen uit de alledaagse drukte. Waarom golft niet iedereen?’’.

En hoe fijn zou het zijn als je dan allemaal prachtige ballen slaat? Met ons ‘2021 programma’ gaat dat gebeuren. Een jaar lang golfles voor maar 27,50 p/maand. Dit alles gecombineerd met een 9 holes midzomer avondtoernooi is dit iets wat je niet wilt missen.
Natuurlijk gebruiken wij de app 'mygolfpro'. Deze app is gratis down te loaden en te gebruiken. Daarin slaan we uw leerdoelen op, inclusief oefenstof. Er staan tal van video instructies in die u kunt terugkijken. Persoonlijk, gericht en professioneel.

  • 20 lessen van een uur, verdeeld over een jaar (met uitzondering van de maanden juli en augustus, dan hebben we vakantie). Lessen worden in overleg gepland.
  • Groepen met maximaal 5 medecursisten.
  • 3 prive lessen van elk 25 minuten. Met deze één op één lessen zet de leraar gerichte leerdoelen uit.
  • Komt het een keer niet uit? Dan stuur je iemand anders.
  • Midsummer gezelligheidstoernooi. Datum 12 juni om 16.00 uur of 18.00.
  • Dankzij onze app ''mygolfpro'' heeft u uw eigen persoonlijke leerdoelen en drills altijd bij de hand. En de app is onze handleiding tijdens het jaar. Lessen kunnen letterlijk ''nagekeken'' worden in de app.

NIEUW dit jaar zijn de maandelijkse instructie wedstrijden. Competitief speelt u 9 holes op de Gezandebaan met een instructie-element. Leren op de plek waar het moet gebeuren. Dit was voorheen het par3 weekend en is nu exclusief voor ons jaarplan. Wij vragen een vergoeding van 5 euro per deelname. Lid zijn is niet nodig en er kunnen maximaal 36 deelnemers per keer meedoen. Mochten we dit aantal overschrijden dan organiseren we een tweede aansluitende sessie.

NIEUW dit jaar is ons jaarplan + (jaarplan plus). U volgt het normale jaarplan zoals beschreven maar dan in een groep van maximaal 4 personen. Kosten bedragen 40 p/maand.