Golfreis 6 tot en met 11 december, 2020. Denia

COVID update. Vooralsnog plannen we onze reis. Mocht het vanwege de Covid situatie niet verantwoord zijn te reizen, of, kunnen we niet reizen wordt de reis geannuleerd.

Locatie is La Sella spa & golf resort in Denia, ten noorden van Alicante, Spanje. In dit 5* hotel verblijven we tijdens de 6 daagse golftrip. De reis is inclusief:

Dit zijn enkele dingen die u kunt verwachten als u met ons mee op reis gaat. Onder leiding van Nick en Rob beleeft u een leerzame, ontspannende en vooral leuke golfreis.

  • 4 greenfees,
  • 5 nachten op basis van half pension en een 2 persoonskamer,
  • Auto huur op basis van 2 personen,
  • 4 trainingen onder leiding van Nick en Rob, elk 2 uur,
  • Baancoaching in de middag,
  • Inclusief drankjes tijdens het avondeten (huiswijn, bier en water)

Kosten bedragen 1099 (exclusief vlucht / alleen gebruik kamer). Deze reis wordt door onze partner Pin High golf geregeld. Indien gewenst regelen zij ook de vlucht. De vluchttijden en prijzen zijn nog niet bekend maar zullen rond de 250 euro liggen. Dus de totaalreis rond de 1349 euro. We gaan met een groep van 14 spelers. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de indeling van de flights, spelvormen en trainingssessies.

Op zondag hebben we aankomst en kan iedereen zich even oriënteren. Uiteraard starten we met een ''warming up'' sessie op de oefenfaciliteiten. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag hebben we ons golfprogramma.
Woensdag is een vrije dag. Een bezoekje aan Valencia, Denia, de wellness of lekker nog een paar ballen trainen, u bepaalt het zelf.