Bij ons volgt u niet alleen golflessen. Wij nemen u 'aan de hand' en begeleiden u verder dan alleen de lessen. Natuurlijk is het volgen van stap 1 en stap 2 nodig om de nodige ervaring op te doen. U heeft voldoende ervaring op kunnen doen op onze 9 holes baan en 18 holes baan. En, na het examen weet u alles over de regels. Mede dankzij onze fanatieke regelcommissie die op een zeer leuke manier aan u de regels uitlegt, middels een ronde golf zonder de stokken. Hun enthousiasme zal op u overslaan.

Na dit traject bezit u uw officiële handicap, voorheen het GVB genoemd. U wordt nu uitgenodigd voor onze PAR3 wedstrijden op zaterdagen. Laagdrempelige 9 holes wedstrijden om u ervaring op te laten doen. Het woord 'wedstrijd' klinkt misschien nogal beladen maar is een wedstrijd afgestemd op u.

Vervolgens, of misschien al tijdens (dit is aan u) neemt u deel aan onze dinsdagavond wedstrijden. Spelen vanaf de oranje tee's  op de 18 holes baan, we spelen dan overigens 9 holes. Ook een laagdrempelige opstap om ervaring op te doen. Maar vooral ook plezier te beleven met mede golfers die nog geen wedstrijdspelers zijn.
Zo ziet u maar, wij nemen u graag aan de hand om u van het golfspel te laten genieten! Tot snel, groetjes van de baaneigenaar, regel & hcp commissie, golfvereniging het Woold en golfopleiding.

Meer weten? Meld u via onderstaande knop.